30 Aralık 2012 Pazar

0 2013 Model Yeni Ford Transit


Tüm yeni Ford Transit Özel bir ton van müşterilerinin yeni nesil için destek sunuyor şık ve çağdaş görünümü ile yeni bir tasarım yönde Transit aile alır.

Gelişmiş, modern tasarım ile yeni araç Ford'un kinetik tasarım binek otomobillerle aynı dinamik karakterini şekillendirir, ancak Transit marka bir ticari markasıdır olağanüstü yük taşıma yeteneği ödün vermeden.


"Yeni Transit Özel bariz biçimde modern ve sportif bir havası vardır cesur bir yeni tasarımı ile, önce hiçbir Transit gibi görünüyor," Paul Campbell, Ticari Araç Şef Tasarımcısı, Ford Avrupa söyledi. "Bu segmentteki müşteriler onlar kendi Evinin için gurur duyuyoruz bir araç ister, biz de onları tam olarak verdik bize söyledi."



   

Dramatik yeni görünümü

Tüm yeni Ford Transit Özel derhal dramatik bir yeni dış ile varış duyurdu olan yepyeni bir ticari araç üzerinde ilk kez, kinetik tasarım araba Ford'un son ailesi ile paylaşan tasarım repliklerini.

"Bir cesur trapezoid şeklinde alt ızgara bakmak ve kas yükselen omuz çizgisi içine akışı, bu transit bir çok yeni bir tür olduğunu söyler büyük süpürme geri farlar. Aracın sportif duruşunu ve daha dinamik bir karakter yeni ve güçlü bir etki yaratmak .

"Ön plan görünümünde daha kavisli, 3D görünüm vererek, ve kurnazca vücudun üst tarafın 'tumblehome' artırarak, biz görsel olarak çok daha kompakt ve şık bir tasarım yaratmış, ancak üstün alanı korur ve hangi var pratiklik, "Campbell ekledi.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates