28 Aralık 2012 Cuma

0 2013 Hyundai Blue-Will Hakkında Bilgi ve Resimleri




Konsept : Hyundai Blue-Will Hibrid
Hyundai Blue-Will Hibrid Hakkında Bİlgiler ve tüm hyundai blue ve benzeri resimler sitemizde yer almaktadır sağ tarafta kategorilerde vardır.
Önümüzdeki ay Seoul Motor Show'da sergilenecek Hyundai Blue-Will, hem elektrik hem de petrolle çalışıyor, güneş panelleriyle deposunu dolduruyor.

Önümüzdeki ay Seoul Motor Show’da sergilenecek Hyundai Blue-Will, hem elektrik hem de petrolle çalışıyor, güneş panelleriyle deposunu dolduruyor.
Hyundai’nin çevre dostu, mavi tonlu melez aracı Blue-Will, önümüzdeki ay Seoul Motor Show’da podyuma çıkacak. 152 beygir gücünde 1.6l dizel ve 134 beygir gücünde 100 KW elektrikli motora sahip olan bu araç, her iki motorunu da aynı anda kullanabilecek.
Lityum-iyon pilleri doluyken 64km yol gidebilen Blue-Will, panaromik camına yerleştirilmiş güneş panelleriyle de güç toplayabilecek. Vites sistemi sayesinde sürüş esnasında elektrik gücünden dizele geçebilen araç, gerekirse aynı anda iki motoru da devreye sokabilecek.
Aracın çevreyi koruma içgüdüsü sadece tüketiminde değil üretiminde de korunmuş. Blue-Will’in farlarında kullanılmış plastik şişelerden faydalanılırken, iç tasarım elemanlarında da geri dönüşümlü malzemeler kullanılmış. Hyundai Blue-Will’le ilgili daha fazla resmi bilgi için 2 nisanda başlayacak Seoul Motor Show’u beklemek gerekecek.
İlgili Alanlar:Hyundai Blue-Will , Hyundai , Hyundai Araba Resimleri , Hyundai Modifiyeli Araba Resimleri ,Hyundai bilgi

Sizce Hyundai Blue-Will bu görünümüyle bekleneni verebilecekmi? yorumlayınız..

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates