26 Nisan 2013 Cuma

0 BMW 4 Serisi Coupé

type='html'>

BMW'nin 3 Serisi Coupé ve Cabriolet modellerini 4 Serisi adı altında satmaya başlayacağı 10 yıldır söylense de gerçekleşmiş bir şey değildi. Bu söylentileri gerçeğe dönüştüreceğini yeni konseptiyle belli eden BMW 4 Serisi'nin ilk olarak coupé modelini tanıttı.

4.641 mm boya, 1.826 mm genişliğe ve 1.362 mm yüksekliğe sahip olan konsept, güncel 3 Serisi Coupé modellerinden daha uzun, daha geniş ve daha alçak. İz açıklıkları da genişletilen otomobilin 2.810 mm olarak açıklanan aks mesafesi de eski modelden daha uzun.


Ana hatlarına bakıldığında büyük bir sürprizle karşılaşmadığımız otomobilin tasarım farklılığı tampon seviyesinde dikkat çekiyor. LED aydınlatmalara sahip ön tampon sedan kardeşinde kullanılandan çok daha sportif görünürken bu parçanın genel şekli arka tampona da yansımış. Egzoz çıkışları da tampona entegre edilen konseptin kapı kolları gövdeye gömülürken yan aynalar inceltilmiş. Farklı jantlar kullanan Coupé'nin ön çamurlukları arkasında da hava çıkışları açılmış.

İç mekanında genel tasarım anlamında bir farklılık bulunmayan otomobilin bu bölümünde BMW Individual tarafından hazırlanan malzemeler kullanılmış. Ön konsolun tamamı deri kaplanırken koltuklar ve vites kolunun önünde bulunan bardaklıklarda değişik motifler dikkat çekiyor. Sütunlarla birlikte tavanı da süetle kaplanan aracın kapılarında da bol bol deri döşeme kullanılmış.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates