6 Mayıs 2013 Pazartesi

0 Nissan Leaf

type='html'>

Nissan, elektrik motorlu hatchback modeli Leaf'i yeniledi. Görünümünde büyük farklılıklar olmayan aracın teknik verilerindeyse iyileşmeler söz konusu.


Üç yeni gövde rengiyle alınabilen otomobilin opsiyonel donanımına mavi LED farlar eklenirken 17 inç çaplı jantlar da yeniden şekillendirilmiş. İç mekanda yeni dokunmatik ekran, aracın yan alt kısmını görmeye yarayan kameralar ve deri koltuk opsiyonu gibi donanımlar sunulan araçta Bose markalı hafifletilmiş ses sistemi, daha verimli hale getirilmiş koltuk ve direksiyon simidi ısıtıcıları ve dışarıdan alınan havayı daha verimli bir şekilde temizleyebilen havalandırma sistemi de alınabiliyor.

Bagaj hacmi 40 litrelik artışla 370 litreye yükselen Leaf'in entegre hale getirilen elektrik sistemi sayesinde ağırlığı 80 km aşağıya çekilmiş. Fren enerjisi geri kazanım sistemini de elden geçiren mühendisler bu sayede menzili 228 km'ye ulaştırmış.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates