6 Mayıs 2013 Pazartesi

0 Opel ADAM Cup ve Astra OPC Cup

type='html'>

Opel fabrika takımı motorsporlarına geri dönüyor. Bu geri dönüşün ilk adımlarını hem ralli hem de pist yarışlarında atmak isteyen firma iki hatchback modelinin yarış versiyonlarını tanıttı.

Seri üretim versiyonlarının tanıtımı birkaç ay önce yapılan ADAM, Opel'i ralli parkurlarında temsil edecek olan araç. FIA R2 şartlarına uyan aracın dış görünümünde büyük değişiklik olmasa da içeride yarış koltukları, iptal edilen izolasyon malzemeleri, tek hamlede yerinden çıkabilen direksiyon simidi ve tam boy takla kafesi bulunuyor.


Dünya çapında yarışlara katılacak olan ADAM'ın haricinde daha çok Almanya'da yarışacak olan Astra OPC Cup'ı da tanıtan Opel genişleyen çamurluklara sahip olan bu otomobilde büyük bir ön splitter, genişletilmiş yan etekler, dev bir spoiler ve ek hava çıkışlarına sahip motor kaputu kullanmış.


Kaput altında bulunan motorlar hakkında detaylı bilgileri henüz paylaşmayan Opel, Astra OPC Cup'ın da iç mekanını FIA standartlarına uygun şekilde hazırlamış.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates