6 Mayıs 2013 Pazartesi

0 Renault Fluence GT

type='html'>

Türkiye, yüksek vergileri nedeniyle bazı araçların güçlü modellerini malesef göremiyor. Bu araçlardan birisi olması muhtemel Mégane Estate GT 220'nin ardından bir başkası, yine Renault logosuyla Brezilya'da tanıtıldı.

Makyaj öncesi bir Fluence olan GT'nin görünümünde büyük bir sürpriz yok. Türkiye'de satılan versiyonlarda aksesuar olarak alınabilen bazı parçalara sahip olan otomobilde 17 inç çaplı jantlar, ön ve arka tampon ekleri, kromajlı egzoz çıkışı ve yan etekler bulunuyor. Bagaj kapağına bir spoiler eklenen Fluence GT'nin yan ayna ve kapı kolları gri renkli.


İç mekanında GT Line aksesuarları göze çarpan otomobilde deri kaplı direksiyon simidi, yükseltilmiş yan desteklere sahip koltuklar, kırmızı dikiş iplikleri, siyah renkli konsol kaplamaları ve metal pedal seti gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.

Turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motoru 180 beygir güç, 300 Nm tork üretebilen Fluence GT, 6 ileri vitesli manuel şanzımana sahip. 0'dan 100 km/s sürate 8 saniyede ulaşabilen otomobilin maksimum süratiyse 220 km/s.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates