29 Mart 2013 Cuma

0 Kia Cee'd GT

type='html'>

Kia'nın C segmentinde yer alan hatchback modeli Cee'd giderek daha dikkat çekici oluyor. Hyundai-Kia grubu 128 beygir güç üretebilen turbo Diesel motorlarıyla zaten bakışları üzerine toplamışken şimdi de Veloster'dan alınan küçük hacimli benzinli motorla performans beklentilerini karşılamaya çalışacak.

Bol bol aydınlatmaya sahip olan tamponu daha sportif bir görünüme sahip olan aracın ön panjurunda petek desenli ızgaralar kullanılırken bu bölümde kullanılan GT logosu da dikkat çekiyor. Pro_Cee'd isimli konsept modelinden bile daha agresif görünen otomobilde daha geniş yan etekler, kırmızı renkli fren kaliperleri ve 18 inç çaplı siyah jantlar donanıma eklenmiş.


İç mekan fotoğrafları henüz paylaşılmamış olsa da metal pedal seti, farklı konol kaplamaları ve Recaro marka koltukların donanımda bulunacağı açıklandı. Aracın modifiye edilen fren sisteminde önde 300, arkadaysa 262 mm çaplı diskler görev yapmakta.

Hyundai Veloster'da da görev yapan turbo beslemeye sahip 1.6 litre hacimli motoru 201 beygir güç, 265 Nm tork üretebilen araç 6 ileri vitesli manuel şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 7.9 saniyede ulaşabiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates