26 Mart 2013 Salı

0 Renault Scénic XMOD

type='html'>
 

Renault'nun ilk nesil Scénic temelleri üzerine geliştirdiği RX4 yeni modellerde XMOD adıyla geri döndü. Hafif arazi şartlarına uygun modifikasyonları bulunan araç önden çekişli.

Yenilenen ön tamponunda LED gündüz farlarıyla birlikte sis farları bulunan otomobilin gövdesinin alt kısımları siyah renkli koruyucu plastikle kaplanırken aşağı kısımlara eklenen metalik süslemeler de dikkatlerden kaçmıyor. Farklı jant seçenekleri ve yeni bir ön panjur sunan Scénic XMOD'un yan aynaları da siyaha boyanmış.


İç mekan tasarımı diğer Scénic modellerinden tanıdık olan otomobilin üst donanım seviyesine sahip versiyonlarında navigasyon, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, metal pedal seti, Bose ses sistemi ile deri ve Alcantara döşemeler sunuluyor.

Yaşam alanında en çok dikkat çeken yenilikse vites kolunun önünde konumlandırılmış çekiş sistemi kumandaları. 12 Volt çıkış ve cruise control kumandasının yanında bulunan yuvarlak buton çekiş sistemine, yol, expert ve arazi arasında seçim yaptırabiliyor.


Bagaj hacmi 555 litreye çıkarılmış olan Scénic XMOD'un motor seçenekleri de alçak tabanlı kardeşten tanıdık. Araçla birlikte aileye katılan üniteyse Turbo beslemeye sahip, 1.4 litre hacimli, 130 beygir güç üretebilen benzinli motor olmuş.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates