14 Mart 2013 Perşembe

0 Mercedes-Benz A45 AMG

type='html'>

Mercedes cephesinden gelen haberler harika. Stuttgart merkezli markanın yeni hatchback ailesi A Serisi'nin en sportif modeli A45 AMG üzerindeki perde yavaş yavaş kalkıyor.

Otomobilin ilk resmi fotoğraflarını paylaşan Mercedes daha araç üzerinde kullandığı kamuflajların tamamından kurtulmuş olmasa da genişletilmiş çamurluklar, daha sportif tamponlar, çift renkli, 18 ve 19 inç çaplı jantlar ile dörtgen şekilli çift egzoz çıkışı dikkat çeken tasarım farklılıkları arasında sayılabilir.

İç mekan fotoğrafları henüz paylaşılmayan aracın turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli motoru daha önce tahmin edildiğinden de güçlü olacak. 355 beygir güç, 450 Nm tork üretebilen ünite bu performansı dört tekerleğe aktaracak.

7 ileri vitesli, çift kavramalı yarı otomatik şanzımanla donatılacak olan A45 AMG'nin 0'dan 100 km/s sürate 5.1 saniyede ulaşması bekleniyor. Maksimum sürati 250 km/s'te sınırlanacak olan araç performans paketiyle bu sürati 280 km/s'e yükseltebilecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates