12 Mart 2013 Salı

0 Volvo S60, V60 ve XC60



Yeni model atılımı süren Volvo S60, V60 ve XC60 modellerinin makyajlı versiyonlarını tanıttı. İç mekanlarında da farklılıklar bulunan araçların motor seçenekleri aynı kalmış.


En büyük değişikliği ön görünümlerinde yaşayan araçların ön panjurları genişlerken farların yanında bulunan gündüz aydınlatması tampona taşınmış. Ön tamponlar da yeniden şekillendirilirken yeni jant seçenekleri yan görünümü farklılaştırmış.


Arka kısımlarında da büyük farklılıklar bulunmayan ailenin tamponları altına konumlandırılan köşeli egzoz çıkışları güncel modellerde bulunan ve biraz zayıf görünen yuvarlak çıkışlardan daha portif bir duruş sergiliyor.


Ana hatları aynı kalan iç mekanda dikkat çeken en büyük yenilik, daha önce V60 ve XC60 Plug-in Hybrid modellerinde kullanılan dijital gösterge tablosu olmuş. Üç kollu direksiyon simidiyle daha sportif bir görünüm elde edilirken daha yüksek yan desteklere sahip koltuklar opsiyonel donanıma eklenmiş.


Motor seçeneklerinde bir farklılık olmayan otomobilin bütün modellerinin ortalama tüketim ve egzoz gazı salınımı değerlerinde düşüş yaşanmış.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates