13 Mart 2013 Çarşamba

0 Mercedes-Benz CLA Serisi Edition 1



Mercedes'in yeni modelleriyle birlikte tanıttığı Edition 1 donanım ailesine yeni bir üye eklendi. Resmi tanıtımı iki ay önce yapılan CLA da artık bu versiyona sahip.

Beş gövde rengi seçeneğine sahip olan donanımda AMG paketinde yer alan sportif görünümlü tampon, panjur ve yan etekler, bi-xenon farlar, siyah renkli jantlar standart olarak sunuluyor.


İç mekanda siyah renkli deri döşemeye sahip koltuklar ve sarı renkli dikiş iplikleri dikkat çekerken koltuklar üzerinde beyaz ve sarı şeritler de kullanılmış. Ön panelde metalik kaplama kullanan Mercedes kapılar ve konsolun üst kısmını da deriyle kaplarken alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidini de donanıma katmış.

CLA ailesinin bütün motor seçenekleriyle sunulan otomobilin Almanya pazarında başlangıç fiyatı 35.402 Euro olarak açıklanırken en üst model CLA 250 Edition 1 için 44.625 Euro isteniyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates