8 Mart 2013 Cuma

0 2014 Model Yeni Kia pro_cee'd GT Hakkında Bilgi



İlk resmi fotoğrafları yaklaşık iki ay önce basına dağıtılan Kia pro_cee'd GT'nin detaylı teknik verileriyle birlikte arka kısmının görünümü de yavaş yavaş gün ışığına çıkıyor.

Agresif görünümlü ön tamponda yer alan petek şekilli ızgara ve LED aydınlatmalar, yan aynalar ve eteklerle birleşince daha da sportif bir görünüm elde edilmiş. 18 inç çaplı jantlar, kırmızı fren kaliperleri ve çift çıkışlı egzoz sistemi gibi dinamik detaylara sahip olan aracın arka tamponu da önde olduğu gibi dörtgen bölümlere sahip.


2014LED stopları da hoş bir tasarıma sahip olan otomobilin bagaj kapağı üzerinde bulunan spoiler ve arka tampon altına yerleştirilen difüzör aerodinamik değişiklikleri tamamlıyor. İç mekanında GT logolu parçalar kullanılan aracın koltukları da Recaro imzasını taşıyor.

Turbo beslemeye sahip 1.6 litre hacimli motoru 204 beygir güç, 265 Nm tork üretebiliyor. 6 ileri vitesli manuel şanzımanla 0'dan 100 km/s sürate 7.7 saniyede ulaşabilen pro_cee'd GT'nin maksimum sürati 230 km/s. Beş kapılı olarak da sunulacak olan otomobilin ortalama yakıt tüketim değeriyse 7.4 litre/100 km.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates