7 Mart 2013 Perşembe

0 Spyker B6 Venator



Yaşadığı finansal sorunlar nedeniyle uzun süredir sesi soluğu çıkmayan üretici Spyker 2013 Cenevre otomobil fuarında yeni bir araç sergiledi.

B6 Venator isimli konseptiyle kriz öncesi üretilen modellerinde görülen aykırı tasarım anlayışını biraz yumuşatan üretici geniş ön panjur, büyük bir splitter, 19 inç çaplı jantlar, arka camı da içerisine alan cam tavan, yuvarlak stoplar ve büyük difüzör gibi parçalarla dikkat çekiyor.


4.347 mm uzunluğa sahip olan konseptin aks mesafesi 2.500 mm olarak belirtilirken karbon fiber gövde parçaları sayesinde ağırlığının 1.400 kg altına indirildiği belirtiliyor.

Biraz fazla şişirilmiş gibi duran arka çamurlukları nedeniyle lastikleri küçükmüş gibi görünen otomobilin iç mekanında havacılık temasının devam ettiği görülebiliyor. Audi'den alınan direksiyon simidi haricinde baklava desenli deri döşeme ve tek parça alüminyumdan üretilen parçalar farklı bir görünüm sunuyor.

Henüz detaylı verileri açıklanmayan 6 silindirli bir motora sahip olacağı belirtilen aracın 375 beygir üzerinde güç üretmesi ve bu gücü 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla arka aksa aktarması planlanıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates