6 Mart 2013 Çarşamba

0 Ford Tourneo Courier



Ford'un Türkiye'de üreteceği küçük ticari aracı Tourneo Courier Cenevre'de tanıtıldı. Şık bir tasarıma sahip olan ticarinin tasarım detayları ailenin diğer üyelerini andırıyor.

Platform kardeşleri Fiesta ve B-Max'ten esinlenerek tasarlanmış olan ön kısmında tipik Ford panjuru kullanan Tourneo Courier şişkin çamurluklar ve çift renkli jantlarla sportif bir duruş sergiliyor. Çift kayar kapıyla donatılan otomobilin bagaj kapağı da oldukça büyük.


İç mekana geçildiğinde Fiesta'dan alınan ön konsolun kadife kaplı olduğu görülürken yarı deri döşeme koltuklar farklı bir görünüm sunmakta. Sürücü koltuğu altı ve vites konsolunda büyük depolama alanları sunan Ford ön koltuk sırtlıklarına da katlanabilir tepsiler eklemiş.


Kaputu altında kullanılan motorlardan benzinli olanı 1 litre hacim ve turbo beslemeyle 100 beygir güç sunarken 1.5 ve 1.6 litre hacimli turbo Diesel üniteler 75 ve 95 beygir gücünde.

Bu arada ilginç şekilde aracın Türkiye pazarında dört koltuklu bir versiyonu sunulacağı da açıklandı.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates