6 Mart 2013 Çarşamba

0 Renault Clio GT 120 EDC



Fransız üretici Renault, Clio'nun standart modelleriyle RS arasındaki farkı kapatmaya başladı. Clio GT hem görünüm hem de performansıyla sportiflik arayan müşterilerin yönelebileceği bir model olma iddiası taşıyor.


Büyük hava girişine sahip ön tamponuna alınan LED gündüz farları ve Renault logosunun altına yerleştirilen GT harfleriyle farklılaşan otomobilin 17 inç çaplı jantları, yan aynaları ve kapı altlarında bulunan süslemeleri füme renkli.

Hatchback ve station wagon gövde seçenekleriyle sunulacak olan otomobilin arka kısmında spoiler, alt kısmı füme renge boyanmış tampon, difüzör ve kromajlı çift egzoz çıkışı dikkat çekiyor.


Turbo beslemeye sahip 1.2 litre hacimli motoru 120 beygir güç, 190 Nm tork üretebilen otomobillerde 6 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman kullanılıyor. Hatchback modeli 0'dan 100 km/s sürate 8.6 saniyede ulaşabilen Clio GT'nin maksimum sürati 200 km/s. Aracın ortalama yakıt tüketimiyse 5.2 litre/100 km olarak gerçekleşiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates