13 Ocak 2013 Pazar

0 2010 Ford Fiesta Sedan


 Ford , geçen yıl yapılan teslim olan tüm yeni ford fiesta sedan ortaya çıktı.dört kapılı 2.008 otomobil fuarı'nda düzenlendi.
Ford küçük otomobil tasarımına başladılar.Bügün bu verse sedan geçen yıl konsepti ile yapıldığından sözünü tutuyor.Ford Fiesta sedan şık ve çağdaş. Ford Fiesta sedan çin'de küresel açığa ay içinde piyasaya sunulacaktır.






 

Ford Fiesta Sedan Çin'de aynı gelişmiş teknolojileri olarak Avrupa muadili yok kullanılarak imal edilecektir. Aynı zamanda ağırlık azaltılması ve yakıt verimliliği artırmak gövde yapısı yüksek ve ultra yüksek mukavemetli çeliklerin geniş kullanımı önemli ölçüde güç ve sertliği artırmak ile üretilmektedir. Bu gelişmiş çelikler de işgalci bir koruma artan ölçeği ile Fiesta sağlar. 




Ford Fiesta Sedan müşteri karşılamak için özel yapılmış Çin istiyor. Fiesta global strateji yürütmek, tüm yeni Ford Fiesta Sedan ek varyasyonlar Asya ve Kuzey Amerika 2010'dan itibaren Tayland ve Meksika üretimi bu önemli pazarlardan temin genelinde sunulacak.
Ancak, Ford Fiesta Sedan, Avrupa'da dağıtılan olmayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates