12 Ocak 2013 Cumartesi

0 2010 Model Fiat Doblo


  Fiat Doblo Seçim nedenleri seyahat ve sosyalleşme ,eğlence ortak veya iş olrak Fiat doblo seçilir ilk olarak.
Konfor düşünülürek yedi yolcu kapasite şeklinde tasarlanmıştır.Otantik bir "aile alan" sınıf emniyet,malitet-etkin çalışan ve çevre dostu güvenilebiline bir araç.Yaklaşık olran bir milyon adet tüm satılan önceki sürümleri ile karşılaştırıldığında ,yeni fiat doblo 2010 yeni bir tarz ,yeni motor ve yeni teknik özellikleri ile yeniden canlanmış ve bu özellikler fiat doblo 2010 aracının seçilmesinde büyük bir etki oluşturmuştur.


Stil ve konfor

Centro Stile Fiat, yeni Fiat Doblo yenilikçi tasarımı tarafından düzenlendi çok dengeli bir şekilde sağlam, katı araç izlenim: 439 cm uzunluğunda, 183 cm genişliğinde ve 184 cm yüksekliğinde (189 cm görüşmek üzere özgün formları ve büyük boyutları birleştirir çatı bar) ile, o) bir 276 cm dingil mesafesi sınıfının kendi kategorisinde en iyi (sahiptir.

Fiat Doblo 2010 Özellikleri 
 
* Tek bir ekranda tüm seyahat bilgileri: mesafe, seyahat tüketimi ve menzil;
    
* Yakıt rezerv uyarı ve en yakın dolum istasyonuna tarifi;
    
* İlginç yerleri, Fiat Grubu servis merkezleri ve metan LPG dolum istasyonları;
    
* Cep telefonu Blue & bağlı yönetimi Me: aramalar, bilgi, rehber ve arama kayıtlarına;
    
* "Eko: Sürücü Bilgi": sürüş tarzı ve öneriler hakkında gerçek zamanlı bilgi çevresel etkileri azaltmak ve vites değiştirme ve rotanın doğası uygun hızlandırıcı kullanarak tüketimini optimize etmek için.

2010 Model Fiat Doblo Resimleri 


0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates