16 Ocak 2013 Çarşamba

0 Film 2012 Honda CR-V Resimleri


Japon şirketi için en iyi haber - 2012 Honda CR-V hakkında yazdığımız Son kez, bir prototip, bir blogger ve dört araç kaza ile ilgili. Şimdi, VTEC ve scoopster Brenda Priddy Tapınağı üzerinden Honda seven bir ekip sayesinde, yolda nesil CR-V çaprazlama test video görüntüleri var.

2012 CR-Vs siyah plastik sarılmış arka sonu sadece ön ve parçaları ile her zamankinden daha az kamuflaj giyiyor casusluk.

 Japon otomobil üreticisi, son zamanlarda en çok satan crossover modeli Civic sedan ve coupe çalışmalar daha önce böyle bir kavram üzerinden halefi alay, seri üretim otomobili gevşek örtülü bir versiyonu showcar tasarımcısı siyah jantlar ve parlak gibi bazı elemanları ile serpilir vücut Döşeme çalışma.

Almanya bu Eylül ayında Frankfurt Motor Show'da ya da Kasım ayında, Los Angeles Auto Show'da sonra biraz daha az ya da CR-V görmek için bekliyoruz. Her iki şekilde de, Honda, yeni çapraz sonunda 2012 yılının sonbaharında yıl ve Avrupa satıcıları ABD showroom ulaşacak diyor.


0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates