15 Ocak 2013 Salı

0 2012 Civic Honda fikirde


Genellikle yeni veya yeniden tasarlanan modelleri, araba değerlendirmeleri, öncekilerden daha iyi bir ücret. Teknoloji bir modelin ömrü boyunca hareket eder, otomobil, kendi hatalarından öğrenme ve üretim yöntemleri geliştirmek rekabet herkes vb geliştirmek için zorlayarak daha iyi olur

Ancak, bu durumda Yeniden tasarlanan 2012 Honda Civic LX değil, ya da en azından ne Tüketici Japon modeli son test devletlerin Raporları.


Consumer Reports (CR), uzun yıllar boyunca en yüksek rütbeli küçük sedan ve son 10 yılda beş Top Seçim göre en son tekrarında bile bir "Önerilen" etiketi kazanmak için çok düşük düştü!

"Hyundai Elantra gibi diğer modeller yeniden tasarlanmış olan sonra daha iyi kazanılmış olsa da, sivil toplum, şimdi kendi kategorisinde en alt kısmına yakın yer alıyor o kadar düşmüştür" Consumer Reports Oto Test Merkezi, David Şampiyonu üst düzey yönetici yazdı.

Civic LX puanı sadece en son bitmiş (yakın zamanda yeniden tasarlanmış) VW Jetta, yukarıdaki ikinci ve son bir yere yerleştirerek, bir dipsiz 61 önceki modele 78 düştü.

Consumer Reports 'test daha düşük kaliteli iç mekanı, yüksek yol gürültüsü, daha az çevik yol tutuşu, inferior frenler ve onun yerini araba göre dalgalı bir sürüş özelliği ile yeni Honda Civic bulundu.

Kategorisinde arka yolcu ve ikinci en iyi yakıt ekonomisi için İnsana Yakışır alan diğer eksiklikleri telafi etmek için yeterli değildi.

CR test bir pasaj:

"Civic, yeniden tasarımı ile geriye doğru kaydırdı vardır. Yakın zamanda yeniden tasarlanmış rekabete karşı asılsız hissediyor .. Vague direksiyon çeviklik zayıflatır ve fun-to-drive hissediyorum çalmaktadır. Durdurma mesafeler uzun, sürüş dalgalı, ve yol gürültüsü belirgindir.

Honda Civic LX (test olarak $ 19.405 MSRP) yeterli ivmeyi sağlar ve CR kendi yakıt ekonomisi testleri genel olarak etkileyici bir 30 mpg alır 140 hp, 1.8-litre dört silindirli motor tarafından desteklenmektedir.Beş-vitesli otomatik şanzıman sorunsuz kaydırır.Iç önceki Yurttaşlık ucuz bir hayal kırıklığı hissediyor. CR henüz Civic hibrid test ediyor ve önümüzdeki ay rapor verecek. Kargo alanı iyi. "


Japon şirketi ABD kolu CR bulguları ile "aynı fikirde" belirten bir bildiri yayınladı Honda tepkisi hemen oldu. Honda'nın cevabı aşağıda aşağıdaki gibidir:


"Geniş anlamda, biz Consumer Reports bulguları ile katılmıyorum. Şüphesiz, küçük sedan segmentinde her zamankinden daha rekabetçi hemen hemen her şekilde, tamamen yeniden tasarlanmış 2012 Civic ileri bir adımdır.

Küçük araba müşterileri, yakıt verimliliği, güvenlik ve güvenilirlik gibi önemli alanlarda yeni Civic öne çıkmaktadır. Civic en büyük rekabet güçleri arasında, Tüketici Raporları test döndü, düzgün ve verimli powertrain "... düzenli yakıt ve karayolu üzerinde 47 mpg genel etkileyici bir 30 mpg."

Ayrıca Consumer Reports tüm kesme düzeyleri standart önemli özellikleri uzun bir liste ile bulgular, güvenlik alanında Sivil üstünlük, ve IIHS sınıfında lider bir 'Top Safety Pick' derece kaydetti.

Son olarak, sivil toplum Tüketici Raporları ile bir yıldız güvenilirlik geçmişi vardır ve biz yeni Civic gibi iyi bir güvenilirlik lideri olacağına eminiz. "



Hikaye kaynakları: Tüketiciler Raporu ve Honda

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates