13 Ocak 2013 Pazar

0 Nissan GTR Krom Mat Siyah



Nissan GTR-Krom Mat Siyah

      Arabanın markasını geçiyorum fiyatınıda geçiyorum arabanın renk'i yeter be ne kadar hoş güzel rengi var araba hurda olsa bile renk kurtarıyor arabayı yolda görsem dönüp arkama bir daha barkarım modifiyeli nissan gtr krom arabasını.

Burada onun Nissan GT aldı aşırı bir tuning tutkunu-R ve ilk olarak beyaz mat sarılmış, sonra krom onu sarmak için karar! Biraz bence kesinlikle gösterişli saçma, ama mat beyaz iyi siyah tekerlekli görünüyor. Bazı insanlar araba, mat beyaz araba sarmak yalnız özelleştirmek için ne ödeyecek amazing 2.640 $ maliyeti. Krom daha pahalı ve neredeyse iki hafta Nissan GT-R sürmüştür. Onun krom sarılmış adam da her zaman iyi görünüyor ortak mat siyah onun GT-R sarılmış bir arkadaş var.



 
Hem Nissan'ın kendi tekerlekleri boyalı vardı ki, mat siyah GT-R kaliperler ve plaka ön tampon sağ tarafında konumlandırılmış beyaz boyalı vardı. Krom Nissan GT-R Milltek Y Boru, hks catback egzoz ve hks de dahil olmak üzere birkaç performans parçaları yüklü olan borular dökümü. Mat burada kazanmak için siyah, ama ne arabanın piyasada's next görmek ilginç olacaktır tamamladı.



0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates