13 Ocak 2013 Pazar

0 2010 Ford Mustang Fotoğrafları


Steve Saleen, bu nedenle nasıl Saleen Performans Araçlar yeni sahipleri son tuner ile sunan Mustang ücreti olacak taşındı? 2010 Saleen S281 Mustang çok uzak yaptığınız formülden sapmak yok Saleen bir Mustang dünyanın en büyük isim, ama o da öncekinin üzerine bazı takdire şayan gelişmeler sağlar. Ve ne zaman kozmetik geldiğinde, bu sadece hiç sokaklara vurmak Saleen Mustang görünümlü iyi olabilir.


Birçok Saleens gibi S281 ve çekirdek, önce, bir supercharged 4.6-litre V8 olduğunu. VI Serisi supercharger darbelere 485 beygir gücü ve 460 b-tork olan par hakkında Doğum önceki Saleen çabaları ve aynı aralıkta diğer ayarlama çabalarının orta ile ilgili olarak yerleştirir ft güç. Motor kısa bir beş atmak-ki emin manuel iletim hızı tüm sürükleyin yarışçılar için bir zevk olması, ve son dişli oranı 3.73:1 olan tekerlekleri de yeterli güç verecektir olduğu için şeklindeki bir. Bu sağlam bir kurulum, ama tam olarak çığır açan değildir.

Wow büyük kısmı süspansiyon tasarımı. Canlı bir arka aks üzerinde Ford'un güven drag yarışçılar için harika bir şeydir ama, gibi tüm tasarım, bir kaç yıldır çok, diğer spor ile eşit Mustang ve işleme yetenekleri koyacağız modern süspansiyon adapte zor değişmemiştir arabalar. Hisse senedi aracı takdire değer bir girişim yapar, ama sadece uzakta olması arka bir on yıllardır eski tasarımı elde edemez. Saleen S281 hala canlı arka aks var, ama aynı zamanda yeni süspansiyon bileşenlerinin kendi dezavantajları azaltılmasına yardımcı olacak bir dizi özellik. 

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates