14 Ocak 2013 Pazartesi

0 2013 Model Kia Sorento Tasarım

 West Point, Gürcistan, Kia Motors 'ABD imalat tesisi inşa edilmektedir Kia Sorento, kompakt crossover Yeni araç (CUV), övgü ve satış dönüm etkileyici bir listesini desteklediği üçüncü model yılına giriyor. Standart konfor ve uygunluk özelliklerin tam listesi ve güvenlik ekipmanları etkileyici bir dizi sunarken, kurulduğundan bu yana, Kia Sorento, seçici müşteriler sınıfının lideri güç ve yakıt verimliliği ile rafine ve değer fikirli CUV teklif etti. 2013 için, Sorento, faydaları ve işlevsellik tüketici her zamankinden daha fazla ihtiyacı karşılamak için içeriğini ayarlayarak daha da arttı.

Geliştirmeler arasında, 2013 model yılı orta düzey EX trim ve LX V6 trim için yeni standart üçüncü sıra koltuk için yeni standart deri oturma getiriyor. Buna ek olarak, baz LX Döşeme şimdi ® Gömülü Otomotiv platformu, Windows tabanlı Microsoft ® sesle aktifleşen eğlence sistemi tarafından desteklenmektedir isteğe karalılığı sunuyor. Mevcut sonraki model yılı sekiz yönlü elektrikli sürücü koltuğu, deri-wrapped direksiyon simidi ve vites topuzu ve aile düşkünü tüketiciler için İlk Yardım Seti (İlk Yardım Seti de dahil olmak üzere yeni ve daha sağlam LX Kolaylık Artı Paketi, bir tüm EX / SX Premium seçenek paketleri) eklenir.



Dinamik Tasarım

Kia Sorento, koltuk yukarı yedi yolcu için konforlu yeteneği ile bir yekpare tasarım istihdam ve sadece günümüz tüketicisi için uygun büyüklükte modern bir CUV temsil eder. Nispeten kompakt dış boyutları sağlarken 183,9 inç ve 74.2 inç toplam genişliğinin genel bir uzunluğu ile, Kia Sorento, yolcuların geniş iç sunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ARABA RESİMLERİ,Modifiyeli Arabalar,Araba Modelleri,Otomobil Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates